10. joulukuuta 2014

Kylmäsavulohesta pastakastike & höysteenä mätiä


Kokki loihti tänään lounaaksi kylmäsavulohesta herkullisen pastakastikkeen,
joka sai vielä mädistä höystettä.


Kastikkeen ainekset:
- purjosipulia
- kylmäsavulohesta suikaleita
- aurinkokuivattuja tomaatteja
- creme fraisea
- tuorejuustoa
- piparjuuritahnaa
- lehtipersiljaa
- tilliä
- sitruunaa




Kastike on nopea ja helppo valmistaa,
samalla kun pastat ovat kiehumassa.












1. Kuullota purjosipulia pannulla.

2. Lisää kaikki loput ainekset ja kastike
    on valmis.







Annos viimeisteltiin herkullisella
Caviar -mädillä.



Kiinnitin erityistä huomiota mädin
todella kauniiseen lasipurkkiin.
Harvinaisen tyylikäs pakkaus
käy mainiosti tarjoiluastiana.

Kylmäsavulohta pastakastikkeessa, lisukkeena herkullista mätiä - toimii!




Illalla mätiä herkuteltiin
vielä perinteiseen tapaan,
paahtoleivän päällä.











/ Maarit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti