14. joulukuuta 2014

Jouluisen alkupalapöydän kalaherkkuja

Ideoimme joulupöytään kalaisista herkuista buffet-tarjoilun, jossa herkuttelijat
voivat koota itselleen ruisnappien tai saaristolaisleivän päälle täytteet,
kukin oman makunsa mukaan.

Kokosimme ja yhdistelimme muutamia herkkuja mädistä, caviarista, 
kalasäilykkeistä ja pateista.



Jokainen sai koota buffetista oman mieltymyksensä mukaan leipiä. Ja aika hienoja leipiä tulikin!





Buffet-tarjoilussa
- musta Caviar
- kilohaili öljyssä
- paistettu kilohaili tomaattikastikkeessa
- savustettu sillifile öljyssä
- turskanmätipatee

Kolmen pienen purkin pakkauksessa
- villilohenmäti
- turskanmäti & merilohipatee
- wasabi-kaviaari







Lisukkeena buffet-tarjoilussa meillä oli mm.
- tilliä
- punasipulia silputtuna
- purjoa silputtuna
- sitruunaa
- kylmäsavulohen suikaleista paloja
- katkarapuja
- smetanaa tai creme fraisea
- levitteeksi leivälle tuorejuustoa
- ruisnappeja ja tummaa saaristolaisleipää









/Maarit


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti