Hapankaali-perunamuusia ja erittäin herkullista Munakoiso-paprika -kastiketta.
Molemmat lisukkeet olivat todella onnistuneita kokeiluja!
Hapankaalia eikä munakoiso-paprika -säilykettä ole meidän perheessä ennen maistettu.
Munakoiso-paprika -kastikkeen valmistus:
1.
Sekoita kaikki ainekset keskenään kattilassa:
- Munakoisopyree paprikalla -säilyke,
noin puoli purkillista (350 gr:n purkki)
- 1 kpl valkosipulin kynsi, raastettu hienoksi
- 3 ruokalusikallista yrtti-tuorejuustoa
(tai maustamatonta tuorejuustoa)
- 1 ruokalusikallinen tomaattipyrettä
- 1 pieni purkki smetanaa
2.
Sekoita ja kiehauta nopeasti kattilassa.
Kastike on valmis!
Herkullisen hapankaali-perunamuusin ohje löytyy täältä >>
Munakoiso-paprika -kastike, hapankaali-perunamuusi, entrecôte-pihvi maustevoilla. |
Lue lisää Munakoisopyree-paprika
säilykkeestä, tästä linkistä >>
/Maarit
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti