9. helmikuuta 2015

Sushi-rullat venäläiseen tapaan

Pidimme sushi-talkoot ja valmistimme sushi-rullia erilaisilla täytteillä.
Tällä hetkellä niin trendikkäissä Kalifornia-rullissa on täytteenä
majoneesia, avokadoa ja ravunlihaa. Me täytimme maki-rullia tietysti
venäläisen keittiön tapaan!

Venäläistyyliin täytettyjen herkkupalojen maku oli erinomainen!


Maustetahna.

Täytteenä oleva maustetahna:

- smetanaa
- tuorejuustoa
- dijon-sinappia
- piparjuuritahnaa (tai raastettua piparjuurta)
- suolaa, pippuria

Rullien täytteet:
- savustettu sillifile öljyssä
- venäläisiä suolakurkkuja
- retikkaa
- purjoa
Leikkaa kaikki täytteet (myös kalat) ohuiksi
ja pitkiksi suikaleiksi.


Sushiriisiä
Merilevämattoja
Koristeeksi mustaa caviaaria, mätiä ja tilliä



Merilevämaton päälle kootaan täyte: sushiriisiä, maustetahna, kala, suolakurkut, purjo.


Kääri merilevämatto tiukalle rullalle bambumaton avulla.


Valmiit rullat leikataan terävällä veitsellä sopiviksi paloiksi.


Sushi-palat venäläiseen tapaan - täytteenä venäläisen keittiön herkkuja.
Koristeena musta Caviar ja mäti.


Sushi-talkoiden työn tuloksena syntyi herkullinen lajitelma erilaisia sushi-paloja!



Maki-rullien täytteenä käytettiin mm. savustettuja
sillifileitä
(öljyssä).
Lue lisää tuotteesta >>







Täytteenä oli myös
venäläisiä suolakurkkuja,
jotka viipaloitiin ohuiksi tikuiksi
sekä makrillifile öljyssä.



Koristeena musta Caviar ja mäti.

















Täyttenä olevassa maustetahnassa
käytettiin piparjuuritahnaa,
lue lisää tuotteesta >>










/ Maarit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti