Valmistimme paistetulle lohelle herkullisen kylmän kastikkeen.
Saaressa kun olimme, meillä oli rajoitetusti raaka-aineita mukana,
mutta taskuravunliha toimi mainiosti lohen kanssa!
Kylmä kastike / lisuke lohelle,
taskuravunlihasta:
- Taskuravunliha -säilyke, 170 gr
- Tuorejuustoa, pikku purkki
(natural tai ruohosipulilla tai tillillä maustettu)
- Dijon-sinappia 1 ruokalusikallinen
- Tuoretta tilliä tai ruohosipulia
Tuorejuuston tilalle voit käyttää
vaihtoehtoisesti myös ranskankermaa
tai smetanaa.
Taskuravunliha omassa mehussa, 170 gr.
Lihat on säilykkeessä pieninä paloina.
Tuotetta löytyy mm. useimmista S-ryhmän ja
K-ryhmän kaupoista (Prismat, S-marketit,
K-Citymarketit).
Lue lisää tuotteesta tästä >>
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti