11. elokuuta 2014

Taskuravunliha - herkullinen lisuke lohelle

Rapukauden kunniaksi maistelimme elokuisena iltana taskuravunlihaa.
Valmistimme paistetulle lohelle herkullisen kylmän kastikkeen.
Saaressa kun olimme, meillä oli rajoitetusti raaka-aineita mukana,
mutta taskuravunliha toimi mainiosti lohen kanssa!


Kylmä kastike / lisuke lohelle,
taskuravunlihasta:

- Taskuravunliha -säilyke, 170 gr
- Tuorejuustoa, pikku purkki
  (natural tai ruohosipulilla tai tillillä maustettu)
- Dijon-sinappia 1 ruokalusikallinen
- Tuoretta tilliä tai ruohosipulia

Tuorejuuston tilalle voit käyttää
vaihtoehtoisesti myös ranskankermaa
tai smetanaa.




Taskuravunliha omassa mehussa, 170 gr.
Lihat on säilykkeessä pieninä paloina.

Tuotetta löytyy mm. useimmista S-ryhmän ja
K-ryhmän kaupoista (Prismat, S-marketit,
K-Citymarketit).

Lue lisää tuotteesta tästä >>



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti