12. lokakuuta 2014

Lihapelmenit - italialaisittain inspiroitu

Tänään tuli niin herkullinen lounas todella nopeasti,
että olin itsekin ihan hämmästynyt!

Lihatäytteiset pelmenit - voisi melkein sanoa että maailman
helpoin herkullinen pikaruoka.



1. Kattilaan vesi kiehumaan, lisää
keitinveteen vähän suolaa tai lihaliemikuutio.


2. Kun vesi kiehuu, lisää jäiset pelmenit.

3. Pelmenit ovat valmiit, kun ne
nousevat pintaan.
Helppoa!

Tässä kohtaa ruoka on periaatteessa
valmista... mutta meidän kokki innostui
vielä tuunaamaan
sitä italialaisittain.


4. Pelmenit siirrettiin kattilasta suoraan
lämpimälle paistinpannulle, jossa oli sulatettu
yrttimaustevoi (tavallinen voi käy myös,
meillä nyt tänään sattui olemaan maustevoita).

5. Lisää joukkoon kirsikkatomatteja,
paista hetkisen.
Lisää vielä kevätsipulin varsia.

6. Valmiin annoksen päälle ruckolaa,
tuoretta basilikaa ja parmesaanijuustoa.

Tuli muuten melkoisen herkullinen lounas!
Valmistus oli todella helppoa ja nopeaa.

Syömässä tänään oli isän kanssa perheen
11 ja 5 vuotiaat lapset, jotka ensimmäistä
kertaa maistoivat pelmenejä ja tykkäsivät!

Näitä meillä tarjoillaan jatkossakin helppouden
ja nopeuden vuoksi. Arkiruokana nopeus
on valttia, sillä työpäivän jälkeen nälkäiset
suut eivät jaksa kauaa odottaa.

Taschki-pelmenit löytyy
pakastealtaasta,
ainakin Citymarketeista ja Prismoista.


Pelmenit tarjoiltuna italialaisittain - herkullista!


Lisää tietoa Taschki -pelmeneistä löytyy täältä >>
Pelmenit saatavana liha- tai kalkkunatäyttellä.


/Maarit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti