Euro-East Oy

Euro-East Oy on etnisen keittiön suomalainen maahantuontiyritys. Blogissamme haluamme tehdä etenkin venäläistä ja itäeurooppalaista ruokakulttuuria tunnetuksi. Sivuillamme jaamme reseptejä ja vinkkejä herkutteluun. Tervetuloa mukaamme makumatkalle!

Valikoimaamme kuuluvat niin vihannes-, kala- ja lihasäilykkeet, kastikkeet, mehut, pakastepelmenit ja -piirakat kuin tietenkin mädit ja kaviaarit. Kaikki tuotteemme on tarkasti valikoitu, jokaista makuaistia ajatellen! Meille tärkeintä on hyvä laatu ja aito maku, minkä vuoksi tuotteemme on aina valmistettu korkealuokkaisista raaka-aineista perinteisillä resepteillä.

Tuotteitamme löydät hyvin varustetuissa ruokakaupoissa ympäri Suomen. Katso lista jälleenmyyjistä kotisivuiltamme www.euro-east.fi.


Katso video, jossa Ville Haapasalo hehkuttaa venäläisiä herkkuja!


Missä tuotteet valmistetaan?

Pääosa tuotteistamme valmistetaan EU:n alueella. Kaikki valmistajamme ovat valikoituneet tarkkojen laatukriteerien kautta ja valvomme jatkuvasti valmistusprosesseja sekä tuotteiden korkeaa laatua. Kaikki täyttävät 100 %:sti Suomen tarkan lainsäädännön elintarviketuonnin osalta. Laatu on meille kunnia-asia!

Yrityksemme on rekisteröity GS1-järjestelmään ja tiedot tuotteista on julkaistu Synkka-tuotetietopankissa.

Missä tuotteita myydään?

Tuotteitamme löydät jo lähes kaikista hyvin varustelluista ruokakaupoista ympäri Suomen. Jakelukanavamme toimii suurimpien keskusliikkeiden kautta ja tuotteitamme myydään esimerkiksi K-Citymarketeissa, K-Supermarketeissa, K-marketeissa, Prismoissa ja S-marketeissa.

Mitä tuotteita Vänäläisen keittiön herkut -tuoteperheeseen kuuluu?

Kuivat tuotteet
- Vihannessäilykkeet (venäläinen suolakurkku, hapankaali, munakoiso- ja kesäkurpitsasäilykkeet)
- Keitot (borssi, seljanka, rassolnik) - Salaatit (grillisalaatti, mausteiset salaatit korealaiseen tapaan)
- Liha- ja kalasäilykkeet (savustettu kilohaili, lohi, makrilli, taskurapu, turskanmaksa)
- Kastikkeet ja mausteet (maitotiiviste, piparjuuritahna, adjika, granaattiomenasiirappi)
- Jyvät (tattari- ja hirssisuurimot, prjanik, kaurakeksit)
- Mehut (granaattiomenatäysmehu, koivunmahlamehu)

Kylmät tuotteet
- Kaviaarit ja mädit

Pakasteet
- Pelmenit, blinit ja piirakat (piroshkit, tseburekit)


Yhteystiedot 


Haluatko lisätietoa yrityksestämme, tuotteistamme tai sinulla on muuta kysyttävää? Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen: euroeast@euro-east.fi

Jos haluat lähettää meille blogin sisältöön liittyviä viestejä, reseptejä tai ideoita, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteella: venalainen.keittio@gmail.com

1 kommentti: