2. marraskuuta 2014

Munakoiso-paprika -kastike pihvin lisukkeena

Viikonlopun illalliselle meidän kotikokki valmisti entrecôte -pihvin lisukkeeksi
Hapankaali-perunamuusia
ja erittäin herkullista Munakoiso-paprika -kastiketta.

Molemmat lisukkeet olivat todella onnistuneita kokeiluja!
Hapankaalia eikä munakoiso-paprika -säilykettä ole meidän perheessä ennen maistettu.




Munakoiso-paprika -kastikkeen valmistus:

1.
Sekoita kaikki ainekset keskenään kattilassa:
- Munakoisopyree paprikalla -säilyke,
  noin puoli purkillista (350 gr:n purkki)
- 1 kpl valkosipulin kynsi, raastettu hienoksi
- 3 ruokalusikallista yrtti-tuorejuustoa
  (tai maustamatonta tuorejuustoa)
- 1 ruokalusikallinen tomaattipyrettä
- 1 pieni purkki smetanaa

2.
Sekoita ja kiehauta nopeasti kattilassa.
Kastike on valmis!






Herkullisen hapankaali-perunamuusin ohje löytyy täältä >>


Munakoiso-paprika -kastike, hapankaali-perunamuusi, entrecôte-pihvi maustevoilla.




Lue lisää Munakoisopyree-paprika
säilykkeestä, tästä linkistä >>

















/Maarit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti